50cent1

31. ledna 2010 v 10:05 |  obrazky
 


obrazky

27. ledna 2010 v 17:41 | kedar |  obrazky
 


50 cent

26. ledna 2010 v 21:17 | kedar |  50 cent

50 Cent

Curtis James Jackson III
50 Cent 50 Cent
Narození
Datum:6. července [[1975 (34 let)]]
Místo:USANew York,Queens USA
Curtis James Jackson (* 6. července 1975 New York), známý spíše pod pseudonymem 50 Cent, je americký černošský gangsta rapper, který se proslavil alby Get Rich Or Die Tryin' a "The Massacre". Celosvětově prodal dohromady 22 milionů nosičů těchto multiplatinových alb, čímž se řadí mezi nejúspěšnější rappery všech dob. Jackson má image tvrdého chlapíka, v mládí žil v chudých poměrech a prodával drogy. V roce 2000 na něj byl spáchán pokus o vraždu, při kterém byl devětkrát zasažen projektilem ráže 9 mm, z útoku se však zotavil, díky čemuž si vysloužil přezdívku Bulletproof (neprůstřelný). Je několikanásobně trestaný.

1, diskografie

26. ledna 2010 v 20:51 | kedar |  Diskografie
  • Datum vydání: 6. únor 2003
  • Datum vydání: 3. březen 2005
Curtis (2007)
  • Datum vydání: 11. září 2007
  • Datum vydání: 16. listopad 2009
  • Datum vydání: TBA

Kam dál